wat kan je doen bij..

Wat is er allemaal te doen bij Schitterende Kleuren & Oriflame

Kleuranalyse

Wil je graag weten welke kleuren mooi bij je huid-, haar-,  oogkleur en je persoonlijkheid  passen? Maak een afspraak voor een persoonlijk kleuradvies of kom samen met je vriendin, zus of je moeder bij Schitterende Kleuren.

Kleuranalyse en kleurgebruik in je figuurvorm      

Wil je meer weten over kleuranalyse en hoe je kleuren gebruikt binnen je figuurvorm. Wil je meer weten over camoufleren en accentueren? Meld je samen met je vriendinnen aan voor deze leerzame workshop.

Workshop kleur en make-up

Niet alleen het kleur gebruik van kleding en accessoires is van belang bij de kleuranalyse maar ook het dragen van de juiste kleuren make-up. Met deze workshop leer je hoe je een harmonie in kleuren kunt bereiken.

Persoonlijk gezichtsverzorging en make-up advies

Ik ben fan van de producten van Oriflame. Het zijn top producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Kom eens gratis kennis maken met de producten van Oriflame. Maak hiervoor wel even een afspraak.

Vriendinnenavond gezichtsverzorging en make-up

Gezellig met je vriendinnen tutten met de producten van Oriflame. Dat kan als je als gastvrouw vriendinnen, buurvrouwen, familie e.d. bij jou thuis uitnodigt. Deze avond is vrijblijvend en gratis. Als gastvrouw krijg je een leuk geschenk of een waardebon van 45 euro die je besteedt aan producten.

Workshop handen of voeten

Hoe verwen je je handen of voeten. Oriflame heeft verzorgingsproducten van top tot teen. Samen met een clubje vrouwen met je handen in een handbadje of met je voeten in een voetenbad. Hoe leuk is dat!!!

Manicure

Vijlen van de nagels, handbad, nagelriemverzorging, handscrub, handmassage, handmasker, handcrème en op verzoek nagels lakken.

Beauty & Bubbles arrangement

Een speciale avond voor jou en je vriendinnen. Laat je eens lekker verrassen. Ik neem de Bubbles en het lekkers mee.

Geurproeverij & make-up avond

Ben je gek op geurtjes? Weet je niet goed welke je moet nemen? Tijdens een geurproeverij heb je de gelegenheid de diverse geurtjes van Oriflame te proberen. Geur is zeer persoonlijk. Welke geur past het best bij jou?