presentaties

Kleur- en figuuranalyse, allebei heel leuk om te doen. De ene klant heeft behoefte aan een persoonlijke analyse de andere doet liever een workshop met een paar vriendinnen. Beide is mogelijk bij Schitterende Kleuren.

Het komt nogal eens voor, dat ik word gevraagd voor een groep van rond de twintig personen. Tijd om iedereen een goed advies te geven is er dan niet. Met een grote groep gaan we meer in op de algemene kennis over kleur- en figuuranalyse. Heel leuk voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld 50tigers feest, teambuilding binnen het bedrijf of afdeling, vrouwenvereniging enz.

Om de droge stof meer leven in te blazen en de materie met betrekking tot kleur- en figuuranalyse duidelijk te maken, laat ik aan de hand van sjaals, tassen, sieraden en make-up zien wat ik bedoel met koel, warm, gedempt en helder. Hoe laat je iemand aan de hand van een leuke sjaal langer lijken? Hoe draag je je tas? Wat kan make-up voor je doen? Hoe winkel je op kleur?

Accessoires koop ik, gericht op de kleuranalyse, in bij diverse leuke merken. De make-up heb ik van Oriflame. Via braderie├źn, Ladies Nights, workshops en andere evenementen verkoop ik de accessoires zodat ik iedere presentatie weer met andere (up-to-date) materialen kan werken.

Meer informatie over presentaties nodig? Neem contact met mij op via info@schitterendekleuren.nl of bel 06-15954483.

Foto; presentatie kleur en make-up bij regio 155 van Oriflame.

kamer (149)